Uuenev Uulu küttemajandus toob odavama toasooja

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile oli töömeestel rekonstrueeritava Uulu katlamaja kõrval käsil hakkpuidulao põranda betoonivaluks ette valmistamine. Katlamaja rekonstrueerimisega plaanib soojafirma OÜ SW Energia saada ühele poole septembris.
Eile oli töömeestel rekonstrueeritava Uulu katlamaja kõrval käsil hakkpuidulao põranda betoonivaluks ette valmistamine. Katlamaja rekonstrueerimisega plaanib soojafirma OÜ SW Energia saada ühele poole septembris. Foto: Ants Liigus

Soojaettevõte SW Energia OÜ on võtnud ette Uulu küttemajanduse nüüdisajastamise: tunamullu vahetati välja asula soojatorud, praegu on käsil Uulu katlamaja rekonstrueerimine.

Kohalike jaoks tähendab torustiku ja katlamaja nüüdisajastamine, et järgmisel küttehooajal võivad nad loota tagasihoidlikumaid küttearveid.

Uulu katlamaja varustab seitset korterelamut – kokku 90 leibkonda – ja mitut omavalitsushoonet, nagu põhikool, lasteaed, vallamaja ja spordikompleks, ning üht ettevõtet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles