Päästekorraldajad lähevad esmalt kooli ja siis tööle

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häirekeskuse Lääne keskuse päästekorraldaja Kairi Õismets on oma uue ametiga igati rahul. Varem kümme aastat sekretärina töötanud naine tegi mullu elus kannapöörde, kui kandideeris töökonkursil häirekeskusesse tööle.
Häirekeskuse Lääne keskuse päästekorraldaja Kairi Õismets on oma uue ametiga igati rahul. Varem kümme aastat sekretärina töötanud naine tegi mullu elus kannapöörde, kui kandideeris töökonkursil häirekeskusesse tööle. Foto: Urmas Luik

Häirekeskus on käivitanud üle-eestilise värbamiskampaania leidmaks nelja keskusesse uusi päästekorraldajaid, kelle ülesanne on hädaabinumbritel 112 ja 110 tulevad kõned vastu võtta.

Pärnusse, kus häirekeskuse Lääne keskuses on praegu ametis 33 inimest, võetakse konkursi korras juurde neli päästekorraldajat.

Häirekeskuse avalike suhete juhi Jaana Padriku kinnitusel on personaliotsing seotud eeskätt sellega, et Eesti on 2014. aasta lõpuks üle minemas ühele hädaabinumbrile 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles