Tänavu koostatud neljapaat jõudis taas MK-etapil poodiumile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap tähistamas Luzernis võidetud kolmandat kohta.
Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap tähistamas Luzernis võidetud kolmandat kohta. Foto: Fred Killing

Tänavu suvel kokku pandud neljapaat Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap saavutasid Luzerni MK-etapil paarisaeruliste neljapaatide konkurentsis taas kolmanda koha. Samal positsioonil lõpetati mäletatavasti ka juunikuus Etoni MK-etapil.

Eesti paatkond oli täna esimeses vaheajapunktis viies, kuid seejärel tõusti kolmandaks ning kolmandana tuldi ka üle finišijoone. Esikoha teenis Horvaatia ja teine oli Saksamaa. Seega lõpetas esikolmik täpselt samas järjestuses nagu Etonis.

Eesti paatkonna puhul tasub kindlasti märkida, et Luzernis mindi veele vana paadiga, kuna uus sõiduvahend saadeti juba mõnda aega tagasi Lõuna-Koreasse, kus toimub augusti lõpus MM.

Finaali tulemused: 1. Horvaatia 5.39,63, 2. Saksamaa 5.41,78, 3. Eesti 5.44,48, 4. Suurbritannia 5.48,46 5. Venemaa 5.50,78, 6. Poola 5.52,78.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles