Pikalt vigastust ravinud odavisketalent Laasma stardib Heitjate seeriavõistlusel

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Laasma valmistub Amsterdami EMiks, pilet Riosse oleks boonus.
Liina Laasma valmistub Amsterdami EMiks, pilet Riosse oleks boonus. Foto: Mihkel Maripuu

Täna, 15. juulil toimub Heitjate seeriavõistluse neljas etapp, kus teeb oma avastardi pärast kaheaastast võistluspausi 2011. a Euroopa juunioride meister Liina Laasma. Odaviskaja Liina Laasma oli mitu aastat kimpus küünarliigese vigastusega ning võistleb esimest korda pärast 2011. aasta juunioride EMi.Naiste odavise algab kl 16.00.

Heitjate seeriavõistlusel võistlevad teiste seas ka Moskva MMi A-normi püüdev Risto Mätas, mõned päevad tagasi Tamperes U23 EMil võistelnud vasaraheitja Martin Lehemets ja kettaheitja Kätlin Tõllasson, kuulitõukajad Raigo Toompuu ja Kristo Galeta, kettaheitjad Martin Kupper ja Anu Teesaar, odaviskaja Raine Kuningas, vasaraheitjad Kati Ojaloo ja Ksenia Safonova.

Heitjate seeriavõistlusel on kavas kõik heitealad. Vasaraheitevõistlus toimub algusega kl 14 TTÜ staadionil. Teistel heitealadel selgitatakse paremik Audentese staadionil, kus võistlused algavad kl 16.00.

Pikkade traditsioonidega Heitjate seeriavõistlus toimub juba 44. aastat.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles