Pärnus kogunevad poksigurud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ervin Kade (vasakul) ja Nikolai Koptsev.
Ervin Kade (vasakul) ja Nikolai Koptsev. Foto: Eesti Poksiliit

Eesti Poksiliit toob Pärnusse maailma tipptreenerid, teiste seas NSVL koondist juhendanud Nikolai Koptsevi ja Venemaa poksikoondist viiel Olümpial treeninud Nikolai Hromovi.

AIBA 3* Olympic Solidarity treenerite seminar toimub 29. juulist 4. augustini Pärnus. Instruktoriteks on Eesti Poksiliidu peatreener Ervin Kade ja  Zofer Husainov Venemaalt. Seminaril osalevad seitsme riigi treenerid Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Venemaalt, Aserbaidzhaanist ja Iisraelist.

Treenerite koolituse külalislektorid tulevad Moskvast. Endisel Nõukogude Liidu koondise peatreeneril Konstanin Koptsevil on Pärnus ka treeninglaagri läbiviimise kogemused. Seekord õpetab ta treenereid planeerima tippsportlaste ettevalmistust tiitlivõistlusteks. Treeninglaagrit viib läbi viiel olümpial Venemaa koondist juhendanud Nikolai Hromov. Hromov aitab Eesti koondisel valmistuda sügisel toimuvateks maailmameistrivõistlusteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles