Enn Hallik: Ametnikud, tõstke ninad paberist!

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Hallik.
Enn Hallik. Foto: PP

Meenutades viimatisel sooja veega päeval Pärnus Raeküla rannas elevandist alla tuisanud laste rõõmu ja vaadates AK uudistes Pärnu linnavalitsuse kõneisikuks osutunud Kaido Koppeli esinemist, hakkas häbi. Veel rohkem läksid kõrvad punaseks vajadusest vastata teleuudiseid vaadanud Venemaalt tulnud külaliste küsimusele “mis teil toimub?”.

Häbi hakkas seekord mitte isepäise ja ettekirjutusi eirava (meenutagem ehitusprahist rannatee tegemist ja omapäi metsa harvendama minemisi) Eino-Jüri Laarmanni, vaid linnavalitsuse (vist lihtsalt silmaklappidega ja eluvõõraste) bürokraatide pärast.

Selle asemel et tunnistada ausalt ja avalikult oma kallis suure ranna elevant ebaõnnestunuks ja uurida, kes läbimõtlematu asja ära kinnitas, ning öelda: tubli mees oled, Eino-Jüri, ükskord ometi oled ühe hea asja välja mõelnud ja perfektselt ära teinud, me (ehk linn) ajame tänutäheks nüüd sinu eest selle paberimajanduse joonde, ja üleüldse, ole hea ja tee meile ka suurde randa niisugune hea ja kolm korda odavam liumägi, hakatakse (mu arvates selgest kadedusest) initsiatiivikale vanahärrale turja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles