Tammsaare läbimurre Suur-Jõesse valmib septembris

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni Tammsaare puiesteelt Suur-Jõe tänavale läbipääsu takistanud soojatoru viiakse maa alla. Valmiv ristmik saab asfaltkatte septembris.
Seni Tammsaare puiesteelt Suur-Jõe tänavale läbipääsu takistanud soojatoru viiakse maa alla. Valmiv ristmik saab asfaltkatte septembris. Foto: Urmas Luik

Pärnus Tammsaare puiestee ja Suur-Jõe tänava seni läbimatul ristmikul alustati maapealse soojatoru maa alla viimist, Tammsaare läbimurre peaks valmima septembris.

Fortum Eesti müügijuhi Hillar Nuudi sõnade kohaselt tuli soojatoru maa alla viimise initsiatiiv Suurejõe Selveri hoone omanikult, osaühingult Kaarsilla Kinnisvara. „Otseselt me nendega põhjustest rääkinud pole, kuid võib arvata, et see tuleb kasuks klientidele ja kaupluse varustajatele, tagades poele parema juurdepääsu,“ märkis Nuut.

Pärnu Postimehes on juttu olnud, et uus läbimurre peaks Selverit varustavatele kaubaautodele andma võimaluse vältida ebamugava raadiusega pööret Riia maanteelt Tammsaare puiesteele, mida on näha pöördekoha tänava äärekivide lõhkumise järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles