Galerii: Meeletu möll Smilersiga avas kuursaalis Pärnu suve

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõbusad inimesed reede õhtul Pärnu kuursaalis.
Lõbusad inimesed reede õhtul Pärnu kuursaalis. Foto: Anniki Leppik

Reedel toimus Pärnu kuursaalis kolmepäevase üritustesarja „Tervitame Pärnu suve mönuga" avaüritus, kus tervitasid suve raadio Elmar ja ansambel Smilers.

Suve tervitamise avaüritus tõi kuursaali suurel hulgal rahvast. Õhtu esimesel poolel esitasid laias valikus eesti muusikat õhtujuht Lauri Hermann Elmari raadiost ja DJ Alex Ray.

Õhtu naelaks sai ansambel Smilers, kes suutis silmapilkselt tantsuplatsi täita ja rahva korralikult üles kütta.

Kontserdil tuli esitamisele bändi lugude paremik, alustades esimese plaadi hittidest „Tahan sind" ja „Lähme sõidame", mis panid nii nooremad kui vanemad inimesed kontserdi ajal hoogsalt kaasa laulma ja tantsima.

Et ühel bändiliikmel oli sünnipäev ja teisel see tulemas, pani bändi eestvedaja Hendrik Sal-Saller rahva tuntud sünipäevalaulu „Ta elagu" täiest kõrist kaasa laulma.

Rahva seas liikusid võluvad SOLi tüdrukud, kes jagasid soodsa hinnaga head Mehhiko õlut.

Esimest korda oli kuursaali hoovi üles seatud mehaaniline lainelaud, millel hakkab toimuma võistlussari „Metaxa Cup". Suve jooksul toimub kolm etappi ja osavaim lainelaudur selgitatakse välja augustis.

Et Pärnu rannas puuduvad võimalused korralikuks surfamiseks, oli batuudiga ümbritsetud lainelaud rahva seas väga populaarne ja omavahel võtsid mõõtu nii mehed kui naised.

Surfilaua halduri Karl-Johannes Allika sõnade järgi on laual püsimiseks vaja head tasakaalu ja oskust end madalal hoida.

„Surfilaual püsimine on küllaltki raske," kinnitas ta. „Naised ei saa üldse hakkama, aga väga tublid on väiksesed lapsed, sest neil on end kergem madalal hoida."

Nii mõnelegi mehele tegi silmad ette 9aastane Ralf Põldoja, kes isaga kuursaali kaasa tulnud. „Mulle meeldis väga lainelauaga sõita," rääkis Põldoja. „Alguses oli kerge, aga lõpus läks juba raskeks. Püsisin seal üle minuti ja ma ei usu, et täna keegi mu aja ületab."

Laupäeval paneb kuursaali juures oma stuudio püsti Raadio Pärnu ja üritus lõpeb pühapäeval kuursaali suvelipu piduliku heiskamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles