Galerii: Jaanipäeva järelpidu tõi Bravo rahvast täis

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"24tundi.ee jaanipäeva afterparty" klubis Bravo.
"24tundi.ee jaanipäeva afterparty" klubis Bravo. Foto: HILLE ROKK/PRNPM/EMF

Laupäeva öösel pidutses rahvas Pärnus ööklubis Bravo vabaajaportaali 24tundi.ee jaanipäeva järelpeol, et lõõgastuda ja pühadest lõplikult taastuda.

Pühadest taastumiseks olid Bravos kõik võimalused: klubis mängis suvine klubimuusika, lavalt kostitasid rahvast jookide ja seksikate tantsuliigutustega Bad Angelsi tantsutüdrukud ning ära jagati kaks Scooteri kontserdi piletit.

Võimalus võita kaks piletit 3. juulil Haapsalu piiskoplinnuses esinevale Saksa tehnobändile Scooter oli aktiivsematel pidutsejatel.

Piletite võitmiseks tuli kolmel kiiremal lavale ronida. Väledamad olid Robert, Samuel ja Marju. Võistlejatele toodi kandiku peal ette seitse shot'i ja kes pitsid kiiremini tühjaks suutis juua, oligi võitja.

Teistele tegi pika puuga ära Robert, kelle kandik oli tühi juba siis, kui teised vägijoogiga alles poole peal olid.

Peole aitasid palju kaasa särtsakad Sky Plusi DJd Vaido Pannel ja Sven Arusoo, kes peale plaadikeerutamise rahvaga pidevalt suhtlesid, ärgitades inimesi kaasa laulma ja baarist jooke ostma.

Ühehäälselt lauldi kaasa näiteks Eurovisiooni võiduloole „Fairytale".

DJd julgustasid baarmene tantsima ja reklaamisid välja kallistuse igaühele, kes kümne minuti jooksul baarist jooke ostab.

Õhtu jooksul mälestati varalahkunud popikuningat Michael Jacksonit. Peo lõpetas Jacksoni üks tuntumaid laule „You are not alone", mis pani oma aeglase tempo tõttu paarikesed teineteise embuses tantsima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles