Konservatiivid pürgivad Pärnu linnavolikogusse

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Pärnu juhatuse istungil kinnitati Pärnu linnapea kandidaadiks Heldur Paulson.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Pärnu juhatuse istungil kinnitati Pärnu linnapea kandidaadiks Heldur Paulson. Foto: Erakogu

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Pärnu juhatuse istungil kinnitati Pärnu linnapea kandidaadiks Heldur Paulson, erakond kavatseb Pärnu linnavolikogu valimistel välja panna 33 inimesest koosneva nimekirja.

EKRE on endise Rahvaliidu õigusjärglane. Rahvaliit oli Pärnus võimul aastatel 2005–2009, seda esindasid linnavalitsuses rahanduse abilinnapead Cardo Remmel ja Vambo Talu. EKRE Pärnu ringkonna esimehe Helle Kullerkupu sõnade järgi on Remmel erakonnast välja astunud, Talu aga endiselt nende liige. Äriregistri järgi on ka Talu erakonnast lahkunud.

Kullerkupu ütlust mööda on erakond uuenenud ja sellega on liitunud rahvuslased. Paulson kuulus varem Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL), olles ka selle Pärnumaa juhatuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles