Tennisekeskuses võib spordi kõrval mekkida grillroogi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennisekeskuse suvekohvikus on lastel mängimiseks palju ruumi.
Tennisekeskuse suvekohvikus on lastel mängimiseks palju ruumi. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus Tammsaare puiesteel asuva tennisehalli taga on suvekohvik, kuhu oodatakse linlasi peredega grilltoite proovima ja sportlikult või niisama aega veetma.

"Meie suurim pluss on kindlasti suur ja rahulik terrass, kus on suvel hea väljas istuda," rääkis tennisehalli kohviku toitlustusjuht Heiko Kask. "Samuti on aiaga piiratud suur laste mänguväljak, kus lapsed saavad murul joosta, mängida ja möllata, ilma et vanemad peaksid neil kogu aeg silma peal hoidma."

Piiratud plats sobib toitlustusjuhi teatel suurepäraselt laste sünnipäevade korraldamiseks. Mänguväljakul on nii liivakast, liumägi kui kiiged. Vajadusel saab atraktsioone juurde ja muruplatsil võib kas või jalgpalli taguda.

Kask märkis, et kohviku püsikunded on siiani olnud tennisistid ja turniiridel osalejad, kuid aega veetma on oodatud kõik teisedki.

"Linlased, kes on meid mõnusa istumispaigana avastanud, ikka käivad," märkis Kask. Miks mitte tulla siia pärast rannas peesitamist varju õlut trimpama või grillroogi proovima?"

Et kohvikus on teler, saab kohapeal peale tennise elada kaasa spordiülekannetele.

Hinnadki pole tennisehalli kohvikus üle mõistuse kõrged. Kõige kallimad grillpraed maksavad 70 krooni. Toitude hinnad algavad aga juba 15 kroonist.

Argipäeviti 12-15 on suvekohvikus päevapakkumised hinnaga 45 krooni, milles sisaldub praad ja jook (vesi, kohv või tee).

Tennisehalli kohvikusse on mugavam minna villa Medica poolsest väravast, kus on arvukalt tasuta parkimiskohti.

Välikohvik on suvel avatud ilusate ilmadega iga päev 12-22. Sügisest kolib kohvik tennisehalli ruumidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles