Killing viiendast kohast: toorest jõust jäi puudu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo, paatkonna treener Matti Killing ja Kaur Kuslap.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo, paatkonna treener Matti Killing ja Kaur Kuslap. Foto: meinruderbild.de

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo lõpetasid Lõuna-Koreas MMi viienda kohaga ja kokkuvõttes leidsid asjaosalised, et tulemusega võib rahule jääda.

«Andsime finaalis endast kõik ja kokkuvõttes võib rahule jääda,» tunnistas neliku kõige noorem liige Anderson. «Viimase 500 m peal oli jõud kõigil päris otsas. Ise olin lõpuks päris küpse ja ära keedetud. Jahedama ilma korral oleksime suutnud ehk rohkem konkurentsis olla.»

Ka paatkonna treener Matti Killing leidis, et kuigi MK-etappidel saavutatud kolmandad kohad kütsid üles ka suuremaid lootuseid, siis finaalikoht oli tänavust aastat arvestades igati soliidne tulemus. Kuna Anderson ja Kuslap läbisid talvel ka sõjaväeteenistuse, siis tulevikku silmas pidades on just talvise ettevalmistuse osas neljapaadil veel tunduvalt juurde panna.

«Kokkuvõttes tulemus kindlasti rahuldab. Oleme realistid ja nii lühikese ajaga on ikka raske imet teha,» sõnas Killing tänavu kokku istunud paatkonna kohta. «Tegime korralikud sõidud. Täna olid küllaltki rasked ilmastikuolud (palav ilm ja vastutuul) ja meil jäi lihtsalt toorest jõust puudu. Ettevalmistuse lüngad annavad tunda ja need on asjad mida on võimalik tulevikku silmas pidades parandada. Kergemates ilmastikuoludes, kus loeb rohkem tehnika, oleksime olnud rohkem konkurentsis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles