Lugeja kiri: Headus ja hoolivus ei ole kuhugi kadunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Meist igaüht võivad tabada ootamatud tervisehädad. Suur on inimese esmane ehmatus, kui diagnoositakse raske haigus. Suur on lähedaste mure, kuidas kõik edasi kulgeb ... Usun, et paljud pered on kogenud sama olukorda nagu meie hiljuti, kui pereisa sattus tugevate valude tõttu Pärnu haiglasse.


Oleme südamest tänulikud arst Peeter Tulminile, kes korraldas kiiresti uuringud, mis tõid selguse. Tema koos oma abilistega tegi raske neeruoperatsioonigi ja jälgis tähelepanelikult haige taastumist. Doktori optimism ja julgustus saadab siiani meid kõiki: nii jõudsalt paranevat haiget kui kogu meie peret.



Olles näinud lähedalt intensiivravi osakonnas töötavate inimeste pühendumist ja hoolt, tahaks kõiki kallistada ja tänada! Alati rõõmsad, abivalmid, naerunäoselt vastamas haige igale nõudmisele. Samal ajal mõistvad ja vastutulelikud haiget külastavate lähedaste suhtes. Tänusõnad kogu kirurgia osakonnale hoole ja armastuse eest!



Siiras tänu arst Mari Metslale tema erilise oskuse eest inimest ära kuulata ja aidata! Samuti arst Anne Pressile operatsioonijärgse südameuuringu eest!



Ei ole lihtne panna sõnadesse rõõmu, mida tunneb igast uuest päevast meie pereisa, ega tänu, mida tunneb kogu meie pere. Me soovime, et kõigi nende Pärnu haiglas töötavate suure südamega inimeste töö ja isiklik elu oleks jumala poolt õnnistatud!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles