Pärnu politsei manitseb rannas hoolas olema

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rand.
Pärnu rand. Foto: Urmas Luik

Sellel nädala on politseile juba teatatud neljast vargusest, mis on toime pandud otse rannaliival.


Esmaspäeva õhtul läksid Pärnus Papiniidus rannas ujuma kaks naist ja jätsid oma rõivad kilekotiga kaldale. Naistel oli õnne märgata kilekotiga ringi jalutavat vanemat meest, nad pidasid ta kinni ja andsid üle politseile, teatas Pärnu politseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammeleht.



Teisipäeva pärastlõunal varastati Pärnu supelrannas pingilt kaks järelevalveta jäetud käekotti koos nendes olnud asjadega.



Kolmapäeva pärastlõunal varastati Pärnu keskrannas rannaliivale jäetud seljakotist mobiiltelefon. Sama päeva õhtupoolikul varastati rannas mobiil väikese poisi pükste taskust.



Politsei palub inimestel rannamõnusid nautima minnes oma asju mitte hooletusse jätta.



Sõidukit parkides tuleks sulgeda aknad ja uksed ning väärtuslikke esemeid ei tohiks nähtavale jätta. Randa minnes võtta kaasa vaid vajaminevad esemed, kallid ehted, tehnika, suur hulk raha nende hulka kohe kindlasti ei kuulu.



Suurtes avalikes randades pakutakse mitmel pool võimalust oma esemeid pakihoidudesse paigutada. Ujuma minnes ei tohiks jätta oma isiklikke asju järelevalveta ja tuleks hoolitseda, et keegi neid valvaks.



„Rand on koht, kus peale asjade võivad kaduda lapsedki. Muretsege neile käepael, millele kirjutage oma kontaktid, nii on võimalik lapse leidnul ta kiiresti vanemate juurde tagasi toimetada,“ ütles Tammeleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles