Kais ja Vesik võitsid Šveitsis avamängu

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik (vasakul) ja Kristjan Kais.
Rivo Vesik (vasakul) ja Kristjan Kais. Foto: www.fivb.org

Šveitsis Gstaadis alanud rannavõrkpalli Grand Slam turniiril võitsid Kristjan Kais ja Rivo Vesik eile esimeses alagrupimängus 2:0 lätlasi Aleksandrs Samoilovsit ja Ruslans Sorokinsit. Eile õhtul mängisid nad šveitslaste Martin Laciga ja Jefferson Bellaguardaga, täna ollakse vastamisi Pekingi olümpiavõitjate, nädal tagasi Norras Stavangeris MM-pronksi teeninud ameeriklaste Todd Rogersi ja Phil Dalhausseriga.


Alagruppide võitjad jõuavad otse 16 parema sekka, teise ja kolmanda koha omanikud kohtuvad play-off’i avaringis omavahel mängima.



Maailma edetabelis on viiest esimesest paarist neli Brasiiliast (juhivad Harley Marques Silva ja Alisson Cerruti, teised on värsked maailmameistrid sakslased Julius Brink ja Jonas Reckermann), Kais ja Vesik jagavad koos David Klem-pereri ja Eric Korengiga (Saksamaa) seitsmendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles