„Watergate'i“ regati võitjad on selgunud

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algas Watergate'i regatt.
Algas Watergate'i regatt. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Kaheteistkümnenda „Watergate´i“ regati võitjad on teada ja täna õhtul kell 19 on regati lõpetamine Pärnu jahtklubis.


„Watergate´i“ regati võitis esimeses grupis jaht Bering (kapten Mati Sepp), teiseks tuli Premium (Priit Tammemägi) ja kolmandaks Pärnu jaht Lady Bird (Jaanus Tagu), andis teada võistluste peakohtunik Joel Kukk.  



Teise grupi võidu sai Pärnu jahtklubi lipu all seilanud Merepärl (Alari Akermann), teise auhinna teenis Evelyn II (Sven Heil) ja kolmas oli Deja Vu (Kalle Lukk).



Kolmandas grupis kordas mullust võitu pärnakate Georg (Viktor Feofanov) ja teise autasu vääriliselt seilas Tuulelaul (Mihkel Eller). Kolmas auhind jäi välja andmata, sest  ülejäänud selle grupi jahid ei lõpetanud regatti.



Neljandas grupis said kolmikvõidu Pärnu meeskonnad. Esimene oli Wesipruul (Ain Sumberg), teine Lili Marleen (Mart Alliku) ja kolmas Sinilind (Väino Hallikmägi).



Viiendas grupis olid kaks kiiremat Peterburi jahid. Regati võitis Onega (Nikita Brilliantov), teiseks tuli Delta (Oleg Karpanov) ja kolmandaks Pärnu jaht Erna (Ants Vesilo).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles