Kilingi-Nõmme tuletõrjujad esindavad maakonda

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hargnemine mootorpumbaga tähendab vooliku vedamist paarisaja meetri kaugusele ja veejoaga märkilaskmist, Kilingi-Nõmme võistkonna aeg 1.02.30 ja esikoht.
Hargnemine mootorpumbaga tähendab vooliku vedamist paarisaja meetri kaugusele ja veejoaga märkilaskmist, Kilingi-Nõmme võistkonna aeg 1.02.30 ja esikoht. Foto: Ivar Tõnismaa

Pärnumaa tuletõrjujate meeskondlikud meistrivõistlused võitis tänavune võõrustaja Kilingi-Nõmme komando. Kuue võistkonna hulgast esimeseks tulemist toetasid vihmasel laupäeval innustav kodupublik ja teadmine, et priitahtlikud pritsimehed lõid siinsamas Saardes oma seltsi 115 aastat tagasi. Esikohatasuks on Pärnumaa esindamine üleriigilistel võistlustel Rakveres paari nädala pärast.


“Tuletõrjesport on mitmekülgne ala, loeb kiirus, käteosavus, tehnika kasutamine,” möönis Lääne-Eesti päästekeskuse direktor Ivar Kaldasaun.



Võistlusalad olid hargnemine auto- ja mootorpumbaga ning riietumine kiiruse peale. Üldjärjestuses teiseks tuli Pärnu-Jaagupi komando, kolmandaks Pärnu teine ja neljandaks Pärnu neljas vahtkond. Viiendaks jäi operatiivkorrapidajate ja kuuendaks Tõstamaa võistkond.



“Eks me ole poistega trenni teinud,” kostis võitjakomando pealik Olev Paukson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles