Kais ja Vesik alistasid Poola paari

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kais(vasakul) ja Rivo Vesik.
Kristjan Kais(vasakul) ja Rivo Vesik. Foto: Raigo Pajula

Kristjan Kais ja Rivo Vesik alistasid Moskva Suure Slämmi teises alagrupikohtumises Poola paari Michal Kadziola - Jakub Szalankiewiczi 2:0 (17, 9) ja tõusid O-grupis teisele kohale.

Liidrid on täisedu kahe võiduga kanadalsed Christian Redmann - Richard Van Huizen, kes lõid avavoorus Kais - Vesikut 2:1 (20, -19, 10) ja viimati Saksamaa duot Stefan Uhmann - Stefan Windscheif 2:1 (15, -19, 9), vahendab volley.ee.

Kais - Vesikuga võrdselt kolm punkti kogunud Kadziola - Szalankiewiczi said omakorda jagu Uhmann - Windscheifist 2:1 (19, -18, 14).

Kais - Vesik kohtuvad homme viimases voorus Eesti aja järgi kell 13.30 Uhmann - Windscheifiga. Sakslased mängivad koos teist turiiri, eelmisel nädalal Gstaadis nad põhiturniirile ei pääsenud. Alagruppide võitjad pääsevad otse kaheksandikfinaali, teise ja kolmanda koha omanikud kohtuvad avaringis omavahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles