R-kioskist saab tasuta ajakirja Töö Teataja

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööotsijad saavad infot peale tööturuameti stendi tasuta ajakirjast Töö Teataja.
Tööotsijad saavad infot peale tööturuameti stendi tasuta ajakirjast Töö Teataja. Foto: Sille Annuk / Postimees

Alates tänasest võib kõikjal üle Eesti iga inimene R-kioskist küsida tasuta ajakirja Töö Teataja.


Ajakirja Töö Teataja koostamisel on sotsiaalministeeriumi spetsialistid, tööinspektsiooni juristid ja Eesti töötukassa konsultandid toonud hõlpsasti mõistetaval viisil välja hulgaliselt praktilisi soovitusi, mida igal tööotsijal, olenemata tema vanusest, rahvusest või haridusest, on kasulik teada, selgitab sotsiaalministeeriumi avalike suhete osakonna meedianõunik Jana Zdanovitš.



Töö Teatajast saab lugeda mõtlemapanevaid väljavõtteid noortekonkursi „Töötuse tont“ parimatest töödestki.



Et olukord tööturul puudutab suuremal või väiksemal määral Eesti kõiki elanikke, on Töö Teataja nii eesti- kui venekeelne. „R-kioskeid on üle Eesti ja igaüks, kes seda ajakirja endale tahab, peaks lihtsalt pöörduma kioskisse ja küsima,“ ütles „Abiks tööotsijale“ projektijuht Marge Sassi.



„Peale ajakirja levitavad nii R-kioskid kui töötukassa osakonnad tööotsija jaoks kasulikke internetiviiteid ja telefoninumbreid sisaldavat väikest „Tööotsija ABC“ teatmikku,“ lisas Sassi.



Projekti „Abiks tööotsijale“ rahastati Euroopa sotsiaalfondist ning selle raames toimusid tööseminarid, valmisid trükised ja filmid. Filmides õpetatakse nii tööintervjuul esinemist kui töötuna Eesti töötukassas arvele võtmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles