Kampaaniakleebistega tehakse internetis äri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kleebiseid saab kööginõude vastu vahetada 12. augustini.
Maxima kleebiseid saab kööginõude vastu vahetada 12. augustini. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Internetis käib vilgas äri Rimi ja Maxima kampaaniakleebistega, mille eest saab kauplusest soodushinnaga või tasuta potte ja panne.


Internetifoorumitest ja müügikeskkondadest saab Rimi või Maxima kleepse kas osta või pakkujale sobiva asja vastu vahetada, lahkemad annavad neid niisamagi. Kleebiste hind sõltub kogusest.



Oksjoniportaalis www.osta.ee on enim saada Rimi kleebiseid. Suurim kogus, mida pakutakse, on 50 tükki korraga ning nende hind on kerkinud 120 kroonini. Leidub neidki, kes kleebiseid ühe või mõne kaupa müüa üritavad.



50 Maxima kleebise hind on jõudnud üle 80 krooni, väiksemad kogused saab odavamalt.



Delfi naistefoorumis on tehtud omaette teema kampaaniakleebiste ostjatele ja müüjatele. Reeglina saab need endale parim hinnapakkuja, kuid leidub neidki, kes poest saadud kleebised on nõus vahetama jäätise, šokolaadi või mõne kasutatud riideeseme vastu.



Rimi alustas kampaaniat märtsis, iga saja krooni kulutamise eest poes antakse ostjale üks kleebis. 50 kleebise eest saab klient soetada Thomase profikööginõusid: 20sentimeetrise läbimõõduga panne jagatakse tasuta, teiste asjade puhul tuleb olenevalt tootest juurde maksta kuni 400 krooni.



Kleebiseid jagatakse 29. augustini, neid saab nõude vastu vahetada 12. septembrini.



Maxima lõpetas kleebiste jagamise 22. juulil ja neid anti iga kulutatud 120 krooni eest. 12. augustini võib neid kauplustes köögitoodete vastu vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles