Prantsuse klubi tühistab Asko Esna lepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asko Esna
Asko Esna Foto: www.volley.ee

Prantsusmaa alaliidu ootamatult vastu võetud otsus, et võrkpalli esiliiga klubide koosseisu peab kuuluma vähemalt kuus kohalikku mängijat, neist vähemalt kaks korraga väljakul, pani Chaumont Volley-Balli libero Asko Esnaga sõlmitud lepingut tühistama.

«Sain üleöö vastu võetud otsusest teada mänedžeri kaudu. Nii talle kui klubile tuli see uudis ootamatult,» lausus koondisega Tuneesias viibiv 23-aastane sportlane, vahendab volley.ee.


Eelmisel hooajal Pro B-s 14 meeskonna seas 11. koha teeninud Chaumont oli sõlminud kontrahti nelja leegionäriga - lisaks Esnale ka nurgaründajatena tegutsevate lätlaste Vadims Kardašsi ja Aivars Petruševicsi ning samal positsioonil mängiva soomlase Pekka Seppäneniga. Esna teada loobus Chaumont ka Seppäneni teenetest.

«Olen väga pettunud. Kolisin Tallinnast ära ja valmistusin Prantsusmaale minema,» ütles Esna. «Tegelikult pole Chaumont minuga lepingut lõpetanud. Olen Jaanus Nõmmsalult, temal on selles vallas rohkem kogemusi, uurinud, kuidas on antud olukorras kõige mõistlikum käituda.»

Eelmisel hooajal Tallinna Selveriga Schenkeri Liiga võitjaks ja Eesti meistriks kroonitud Esna pole endale veel uut klubi leidnud. Selveri mänedžeri Kaupo Torro sõnul on nad huvitatud nii Esna kui ka Kristjan Õuekallase ja Ardo Kreegi jätkamisest, kuid ebakindla rahalise seisu tõttu pole Baltimaade parim klubi neile pakkumist teinud.

«Me ei taha kellelegi võlgu jääda. Hiljemalt 10. augustiks tahame enda jaoks selgeks teha, kellega lepingud sõlmime,» lisas Torro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles