Martin Helme on valimisliidu linnapeakandidaat Pärnus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Helme.
Martin Helme. Foto: Marina Puškar / Postimees

Täna esitas Pärnu valimiskomisjonile oma registreerimisdokumendid valimisliit Aus Pärnu, kelle linnapeakandidaat on Martin Helme.


Valimisliit plaanib üles seada 33 kandidaati.



"Meie nimevalik viitab selgelt asjaolule, et Pärnus, nii nagu kogu Eestis, on senine poliitiline koorekiht korrumpeerunud ning kaotanud rahva usalduse," ütles Helme. "Leiame, et valijad väärivad paremat, ausamat avaliku võimu teostamist võrreldes praegusega ning seda suudab pakkuda vaid uus ja värske jõud."



Valimisliit seab eesmrägiks saavutada valimistel absoluutne enamus ehk olukord, kus linna valitsemiseks ei peagi looma koalitsioone.



Oma linnapeakandidaadid on Pärnus avalikustanud ka teised poliitilised jõud.



Reformierakonna kandidaat on praegune abilinnapea Jane Mets, Isamaa ja Res Publica Liidu oma Kihnu vallavanem Annely Akkermann, sotsidel maavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhataja Epp Klooster ning Keskerakond soovib Mart Viisitamme jätkamist.



Kohalikud valimised on 18. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles