Haigla lasi töölt lahti passi prügikasti visanud arsti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti pass.
Eesti pass. Foto: Raigo Pajula

Ida-Viru keskhaigla lõpetab töösuhte arstiga, kes pühapäeval viskas erakorralise meditsiini osakonnas vastuvõttu teostades prügikasti alaealise patsiendi Eesti passi.


Ida-Viru keskhaigla pressiesindaja teatel viskas pühapäeval erakorralise meditsiini osakonnas vastuvõttu teostanud ortopeed doktor Eiki Strauss alaealise patsiendi Eesti passi prügikasti. Koos arstiga vastuvõttu teostanud meditsiiniõde võttis Eesti passi prügikastist välja ja andis tagasi passi omanikule.

"Ida-Viru Keskhaigla kahjuks ei ole suuteline absoluutselt välistama ja ära hoidma mõne arsti, meditsiinitöötaja või muu teenistuse esindaja sobimatut käitumist," teatas Ida-Viru Keskhaigla ülemarst doktor Kaljo Mitt.

"Samas tunneme kohustust vabandada alaealise patsiendi, tema vanemate ja kõigi teiste isikute ees, keda doktor Straussi sobimatu käitumine solvas. Ida-Viru Keskhaigla juhtkond vabandab isiklikult patsiendi ja tema vanemate ees. Arst on oma käitumisega oluliselt kahjustanud usaldust haigla vastu ning käitunud sobimatult Eesti passiga. Me ei saa lubada arstil töötamist jätkata," lisas Mitt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles