Tori Kuradid ja Wendre püüdsid ettevõtlusauhinda

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori ettevõtjad pakuvad oma külalistele kohaliku pärandi, looduse ja kultuuriloo kaudu terviklikke elamushetki. Pildil Tori põrgu.
Tori ettevõtjad pakuvad oma külalistele kohaliku pärandi, looduse ja kultuuriloo kaudu terviklikke elamushetki. Pildil Tori põrgu. Foto: Henn Soodla

Tänavuste ettevõtlusauhindade nominentide hulgas olid Pärnumaalt koostööühendus Tori Kuradid ja Wendre AS, mõlema firma esindajad olid palutud eilsele auhindade kätteandmise galaõhtule Tallinna Estonia kontserdisaali.


“Ettevõtluse auhinna 2009” ja “Eesti ettevõtete konkurentsivõime edetabeli 2009” kõrval kuulutati välja võitjad viies auhinnakategoorias ning selgitati kõige konkurentsivõimelisemad ettevõtted kümnes majandustegevusalas.

Pärnumaa koostööühendus Tori Kuradid jõudis “Turismiuuendaja 2009” konkursil koos Narva muuseumi ja Eesti Konverentsidega kolme nominendi hulka, AS Wendre on aga “Eksportöör 2009” nominent.

Tori Kuradid on Tori ettevõtjate loodud vabatahtlik koostöövõrgustik turismiteenuste pakkumiseks. Ühendusse kuuluvad KlaaraManni puhkemaja, Tori matkakeskus, Tori hobusekasvandus, Tori käsitöökoda, Sookolli söögituba, Matogard OÜ, FIEd Anne Borkvel ja Mart Ruumet, Rahnoja jahiselts ja Madi talu. Ühenduse eestvedaja on KlaaraManni puhkemaja.

Kontserni Trading House Scandinavia AB kuuluv Wendre on Euroopa üks suurimaid vooditekstiili tootjaid. Wendrel on Eestis kaks tootmisüksust asukohaga Pärnus ja Vändras, tehas Poolas ning müügiesindus Saksamaal.   


Üks peaauhind, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse välja antav “Ettevõtluse auhind 2009” läks VKG Oilile. Eesti kaubandus-tööstuskoja ja Eesti tööandjate keskliidu koostatavas “Eesti ettevõtete konkurentsivõime edetabelis 2009” tuli esimeseks Mazeikiu Nafta Trading House.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles