Laarmann plaanib elevandile tite teha

Asso Puidet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla elevant viidi Aisa tänavale õunale.
Raeküla elevant viidi Aisa tänavale õunale. Foto: Ants Liigus

Truult Raeküla rannas laste rõõmuks ja linnaametnike meelehärmiks jalgupidi merevees seisnud illegaalist elevant tegi nädala algul oma tööpostilt sääred ja nosib nüüd Pärnus ühes aiakeses õunu.

“Kaua ta ikka seal jalgupidi külmas vees on – ohelikuga järel ja tulime kahekesi mööda ranna äärt,” pajatas elevandi hooldaja ja kõneisik Eino-Jüri Laarmann muheldes. Nagu ta selgitas, oli viimane aeg elevant väljateenitud talvepuhkusele saata. “Tal oli üksi igav seal rannas – suplejaid ei olnud enam,” märkis Laarmann.

Nüüd seisabki elevant Laarmanni tütre koduaias õunapuu all, hoiab silma pea Aisa tänaval, kus rahvast rohkem kui rannas, ega pane sugugi pahaks, kui õunte noppimiseks tema kõrgele turjale tõustakse. Aga liugu ta enda seljas lasta ei luba. “Liugu lastakse ikka vette, mitte mööda maad,” on elevandi lont Laarmanni selgitusel sihtotstarbeline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles