Pärnu linnavalitsuse endine suhtekorraldaja võitis 45 000 krooni

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maily-Maria Kiviselg.
Maily-Maria Kiviselg. Foto: Erakogu

Kunagine Pärnu linnavalitsuse suhtekorraldaja Maily-Maria Kiviselg võitis raadio Star FM mängu, tänu millele maksab raadio kinni naise kolme kuu arved kuni 45 000 krooni ulatuses.


„Ma ei ole mitte kunagi kampaaniate või loosimistega võitnud!" märkis Kiviselg. „See on minu jaoks esimene kord elus, kui midagi nii suurt võidan. Olen ostnud lotopileteid nii endale kui teistele ja siiani olen võitnud vaid ühe piletiga 50 krooni."

Star FMi kolm nädalat kestnud mäng kulmineerus reedel, kui mitme tuhande osaleja seast välja valitud 42 finalisti vahel loosis Sirje Eesmaa TV3 uudistest välja õnneliku võitja.

„Tegelikult võtsin enne hoogu, kui mängus osalesin," nentis hetkel firmas Alfa-Omega Communications suhtekorraldajana töötav Kiviselg. „Kuulsin raadiost mängu reklaami juba pühapäeval ja mõtlesin, et oh kui lahe: kolme kuu arved makstakse kinni. Esmaspäeval rääkisin sellest töö juures kolleegidele ja lubasin neile võidu korral välja teha."

Ometi viivitas naine SMSi saatmisega kuni teisipäevani.

„Siis kuulsin kohe raadiost oma nime ja mul paluti ühe loo jooksul helistada, et pääseksin finaali," meenutas Kiviselg. „Kui reedel mind võitjaks loositi, ei saanud kohe arugi, aga nüüd hakkab lõpuks asi kohale jõudma, et võitsin ligi 45 000 krooni."

Kiviselg peab esitama nüüd raadiole oma püsiarved juunist augustini ja Star FM maksab arvete eest tasutud raha Kiviseljale tagasi.

„Koos laenude ning kommunaalmaksetega tulebki mul kuus peaaegu 15 000 krooni arveid, seega saan peaaegu maksimumvõidu," kinnitas naine.

Ligi 45 000kroonise „vaba raha", mis Kiviseljal tekib tänu arvete kinni maksmisele, läheb naise kinnitusel esmalt vanemate ja töökaaslaste üllatamiseks.

„Lubasin võidu korral kolleegidele peo korraldada ja vanemaid pulma-aastapäeval meeles pidada," selgitas õnnelik võitja.

Maily-Maria Kiviselg töötas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete teenistuse juhina 2007. aasta detsembrist 2008. aasta juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles