No-Big-Silence teeb klubituuri

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No-Big-Silence.
No-Big-Silence. Foto: http://www.no-big-silence.com

No-Big-Silence läheb oktoobri teisel poolel oma uut albumit „Starstealer" tutvustavale klubituurile. Erikülalisena võetakse kaasa kodumaine uus tulija - Sinine.

„Oleme jäänud kuidagi liiga Tallinna-keskseks oma klubikontsertidega. Pärast „Starstealeri" ilmumist selle suve hakul oli meil võimalus anda mitu suvist vabaõhukontserti festivalidel üle Eesti, kuid klubikontserte, mis on tegelikult artistile ja publikule palju vahetumad, oleme mitu aastat andnud vaid Tallinnas. Seda viga asume nüüd parandama," kommenteeris ansambli eelseisvat tuuri kitarrist Kristo Kotkas.

„Meie klubi-live'idel on tavaliselt õhkkond nii-öelda ärev ja möll päris korralik. Tahaks seda taaskord filmilindile jäädvustada, niisiis tuleva tuuri käigus salvestame live-video, kõik külastajad peavad arvestama, et nende nägu võib jääda filmilindile."

Kui No-Big-Silence oma energilise muusika ja efektsete kontsertidega ei vaja erilist tutvustust, siis Sinine on kindlasti paljudele midagi uut.

Sinine esitab unikaalset dark-pop'i, mis suudab olla korraga nii puudutavalt intiimne kui jahmatama panevalt võimas. 2003. aastal Mauno Meesiti sooloprojektina alguse saanud Sinine on nüüdseks täiskoosseisuga bänd, kes annab jõulisi ja ekspressiivseid kontserte. Andekad muusikud Meesiti kõrval on Andre Pichen kitarril ning Liisa Hirsch klahvpillidel. Bänd on hiljuti lavasid jaganud maailmanimedega nagu Diary of Dreams, The Birthday Massacre ja Noisuf-X.

Sinine esitab tuuril lugusid oma 18. septembril ilmunud albumilt „Butterflies", mis, muide, on olnud kaks nädalat sakslaste mainekas „Deutsche Alternative Charts" edetabelis kuuendal kohal ja saanud ajakirjalt Sonic Seducer „Highlight of the Month" tiitli.

No-Big-Silence'i ja Sinise tuur tuurib 16.-24. oktoobrini. Tartus Rock & Roll Heavenis ollakse 16. oktoobril, Tallinnas Rock Cafes 17., Viljandis Puhtas Kullas 18., Võrus MADhouse'is 23. ja Pärnus Sugaris 24. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles