Politsei valmistub Bosnia vutifännide tulekuks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik A. Le Coq Arenal.
Publik A. Le Coq Arenal. Foto: Liis Treimann

Politsei hindab laupäeval Tallinnas toimuvat Eesti ning Bosnia-Hertsegoviina vahelist jalgpalli MM-valikmängu kõrge riskiastmega mänguks, kuna siia saabub 1500 temperamentset vutifänni Balkanilt.


Politsei kasutab publiku vaoshoidmiseks nii tava- kui ka erivarustusega korrakaitsjaid, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Laupäevast jalgpallimatši võrreldakse riskiastmelt Eesti-Venemaa mänguga, kuid kõrge riski põhjused on sootuks erinevad. Politsei hinnangul pole Bosnia fännid klassikalised vägivallatsevad jalgpallihuligaanid, kuigi eile lõppes üks Bosnia-Hertsegoviinas toimunud kohalik mäng ühe inimese surma ja kümne vigastatuga.

Eesti mängu hinnatakse kriitiliseks ka seetõttu, et Bosnia fännide sektorisse jõuti müüa sadakond piletit siinsetele vutisõpradele, mida vahetatakse turvakaalutlustel juba ringi kõrgema kategooria piletite vastu ning kes mängule eelnevatel päevadel oma pileteid ümber vahetada ei jõua, nende piletid vahetatakse kohapeal enne mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles