Naiskond teenis pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnu jalgpalliklubi (PJK) naiskond pidi lõppenud hooajal leppima Eesti meistrivõistlustel FC Levadia ja FC Flora järel kolmanda kohaga. Pärnu kontole kogunes 16 võitu, üks viik ja neli kaotust, meie naised lõid vastastele 128 ja lasid endale lüüa 17 väravat.


Et meistriliiga viimases voorus kaotas Flora üllatuslikult 0:2 Põlva Lootosele, oli pärnulannadel võimalus napsata konkurentide ees hõbemedalid. Selleks tuli koduväljakul alistada igipõline rivaal Tallinna Levadia, paraku tuli Pärnul vastu võtta 1:2 kaotus.



"Meie naiskonna üks häda on selles, et väga palju mängijaid elab ja õpib teistes linnades," ütles PJK treener Jüri Saar. "Et ühistreeninguid oli väga raske korraldada, pidime rentima Tallinnas staadioni, kus pool naiskonda sai harjutada. Paljud meie põhikoosseisu mängijad langesid vigastuste tõttu rivist välja juba hooaja algul."



28. oktoobril on Eestil EMi valikmäng Prantsusmaaga, kuhu Pärnu naiskonnast on kutsutud Elis Meetua, Kaire Palmaru (pildil), Anastassia Morkovkina, Anete Paulus, Kairi Himanen ja Getter Laar. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles