Jalgpallipark jääb Raadile ilmselt rajamata

Martin Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Raadimõisa uusrajooni elanike vastuseisu tõttu tühistab Tartu vallavalitsus ilmselt ehi­tusloa seitsme jalgapalli harjutusväljaku rajamiseks.


Tartu vallavanem Aivar Soop ütles, et kuigi vallavalitsus ei leia, et ehitusluba välja andes mindi detailplaneeringuga vastuollu, ei ole vallavalitsusel tahtmist kümnete kohalikega sõjajalale asuda. Vallavalitsuse liikmed kogunevad istungile homme.



«Tõenäoliselt me siiski neid jalgpalliväljakuid ei ehita, sest inimeste vastuseis on praegu päris suur,» sedastas Soop. «Mina ei saa absoluutselt kindlalt öelda, et kolmapäeval ehitusluba tühistatakse, aga suure tõenäosusega seda tehakse.»



Soop elab ise kavandatud harjutusväljakuist umbes 150 meetri kaugusel. Ta ütles, et tema vutipoistes ja -tüdrukuis erilisi rahurikkujaid näha ei oska, kuna nädalavahetustel vallutab elurajooni nagunii muruniidukite jõrin.



«Aga ei ole mõtet teha, kui inimeste enamus ei taha,» leidis Soop.



MTÜ Jalgpallipark juhatuse liige Meelis Vool ütles, et kohtub Aivar Soobiga täna ning saab seejärel otsustada, kuidas ideed edasi ajada. Detailplaneeringuga on koht jalgpalliväljakuile ette nähtud teisele poole Narva maanteed, endise Raadi lennuvälja rulee­ri­misraja juurde.



«Meie mõte oli, et seal (Raadimõisas – toim) saaks lapsed varem mängima hakata,» põhjendas Soop asukoha muutmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles