Paikuse kool imetles Kuninga kooli veste

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kuninga tänava põhikooli õpilased valmistuvad Paikuse kooli lapsevanematele kooliveste näitama.
Pärnu Kuninga tänava põhikooli õpilased valmistuvad Paikuse kooli lapsevanematele kooliveste näitama. Foto: Siiri Paasma

Paikuse põhikooli laste vanemad nägid eilsel lastevanemate koolituspäeval moedemonstratsiooni, et oma silmaga näha, kuidas üks koolivest õpilaste seljas välja näeb.


“Kooli ühendava vesti idee tekkis meil juba kevadel,” ütles Paikuse põhikooli õppealajuhataja Sirje Solom.



Et Paikuse lapsevanematel parem ettekujutus tekiks, olid oma kooli tumepunast vesti näitama tulnud Pärnu Kuninga tänava põhikooli õpilased. Kuninga kool jõudis koolivesti mõtte teoks teha selle õppeaasta alguseks.



“Meie kogemus ütleb, et algklasside õpilased on väga agarad vestikandjad,” rääkis Kuninga kooli huvijuht Siiri Paasma, kes õpilastega Paikusel veste esitlemas käis. Kuigi koolivesti kandmine ei ole kohustuslik, leiab vest vanemate õpilaste seaski kasutust, õpetajatest rääkimata.



Solom ütles, et Paikuse kool plaanib õpilaste vestistamist samuti algklassidest alustada. “Ilmselt saab mõte nüüd teoks,” avaldas ta lootust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles