Pärnus avati uus spordihall

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus avati uus spordihall.
Pärnus avati uus spordihall. Foto: Ants Liigus

Kuigi Pärnu spordihallis käib juba tegevus mõnda aega, avati spordihall täna pealelõunal pidulikult.


Hall avati huvilistele tund aega pärast keskpäeva. Tutvustati halli tehnilisi ja sportimisvõimalusi. Näiteks jõusaalis sai igaüks ise uusi spordivahendeid järele proovida. Huvipakkuvaga aitasid kursis olla päevajuht Sepo Seeman ja halli direktor Vambo Talu.



Spordihalli sünni puhul andis oma tervitused üles Eesti Olümpiakomitee peasekretär Toomas Tõnise. Järgnevalt õnnistasid spordihalli kirikutegelased. Meeleolu aitasid halli avamisel luua ansamblid Mushy ja Bedwetters, kes astusid üles ühisprojektiga.



Avamistseremoonia lõppedes tervitas kohaletulnuid Pärnu linnapea Mart Viisitamm, kes viskas sümboolse palli KK Pärnu ja BC Rakvere Tarvase korvpalluritele, kes alustasid vastavatud hallis esimest pallilahingut.



Kell 19 algab uues hallis teinegi pallimäng, kui Schenkeri liiga avamängus on vastamisi Pärnu võrkpalliklubi ja Selveri meeskond.



Tänane uue halli avamine ei möödunud siiski päris viperusteta – enne avamist voolas veeavarii tõttu halli fuajees ripplae vahelt vesi.



Homset valimispäeva silmas pidades ilmestas halli avamispäeva ühe erakonna rohelistes toonides valimisatribuutika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles