Ema palus Rivo Vesikul kandideerida

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik
Rivo Vesik Foto: Raigo Pajula

Rannavõrkpallur Rivo Vesik kandideeris Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) valimisnimekirjas Tartus. Ta ei pääsenud küll volikokku, kuid jäi kogutud 33 häälega sellest hoolimata väga-väga rahule.


«Olen väga õnnelik! Tahaksin kõiki oma valijaid südamest tänada!» avaldas 29-aastane Vesik ühele õigele poliitikule kohaselt. «Ausalt öeldes pole mul õrna aimugi, kes mind valida võisid. Ainult ühte inimest tean – Janar Talts (TÜ/Rocki korvpallur – toim). Tegin talle natuke propagandat ka ja suutsin ta tänu sellele ära rääkida.»



Küsimusele, mis ta arvab, miks ülejäänud 32 inimest just teda valisid, vastas Vesik muheledes: «No ju ma olen siis lihtsalt nii ilus.»



Ise Vesik enda poolt ei hääletanud. Tema hinnangul võrduks see sohiga. «Mina pooldan ausat mängu. Kui ikka võita, siis tuleb omade jõududega hakkama saada,» avaldas Vesik, kes ise valis Alari Kõrkjase. 



Vesiku sõnul kandideeris ta linnavolikokku ainult ühe eesmärgiga – muuta Tartu ja Eesti paremaks. Valimiskarusselli meelitas teda aga ema Urve, kes ise sama erakonna ridades Pärnu linnas kandideeris. «Ema sai Pärnus 32 häält, nii et talle suutsin ära teha,» muigas Vesik. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles