Varjupaik kutsub loomade veebiperemeheks hakkama

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5aastane koer Sämmi on Pärnu kodutute loomade varjupaiga üks staažikamaid asukaid.
5aastane koer Sämmi on Pärnu kodutute loomade varjupaiga üks staažikamaid asukaid. Foto: Pärnu kodutute loomade varjupaik

Varjupaikade MTÜ pakub võimalust hakata kodutute loomade varjupaiga asukate veebiperemeheks, Pärnu kodutute loomade varjupaiga loomadest osaleb uudses projektis tänase seisuga koer Sämmi ja kass Lepatriinu.


Veebiperemeheks võivad hakata nii eraisikud, firmad kui sõpruskonnad või grupp töökaaslasi, kes võtavad endale virtuaalse lemmiku ja toetavad teda annetusi tehes. Veebiperemees saab annetada oma lemmiku toidu, ravimite, kiipimise ja steriliseerimise eest maksmiseks, kuni loom leiab endale päriskodu.



Võimalusel oodatakse veebiperemehi varjupaika oma lemmikuga aega veetma. Samuti on see hea võimalus olla loomale peremeheks, kui mingil põhjusel ei ole võimalik looma koju võtta.



Veebiperemeheks saada on lihtne: tuleb valida endale lemmik, sisestada annetuse tegija nimi või hüüdnimi ja teha pangalingi kaudu annetus. Seejärel saab sõpradele ja tuttavatele oma uuest lemmikust veebiperemehe lehe kaudu teada anda ja ka neid annetama kutsuda. Väikseim annetus on 25 krooni.



Veebiperemeheks saab kohe pärast esimest annetust veebilehel

www.varjupaik.ee/veebiperemees

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles