Paikuse kool teeb ideelaada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse põhikool.
Paikuse põhikool. Foto: Urmas Luik

Paikuse põhikooli algklasside maja saalis avaneb 27. oktoobril kell 10 ideelaat, kus saab tutvustada ja levitada nii omavalmistatud õppematerjale ja töövahendeid kui ideid koolielu probleemide lahendamiseks.


Ideelaadale on oodatud õpetajad, eripedagoogid, logopeedid, huvijuhid, koolide ja lasteaedade juhid oma pakutavaga ja teiste pakutavat soetama, selgitas Paikuse põhikooli direktor Aare Külaots.



Ideede pakkumise eest võib küsida tasu nagu laadal ikka vastavalt kokkuleppele.



Ideelaadal on osalemistasu: osalejad loovutavad ühe komplekti materjalidest korraldajakoolile. Müüjad saavad Külaotsa ütlust mööda tõendi osalemise kohta.



Laada ajal pakuvad oma raamatuid Avita, Koolibri, Tea ja venekeelse kirjanduse kirjastus Kripta.



Alates kella 11 alustatakse ideelaadal töötubadega, kus saab tutvuda IKT võimaluste kasutamisega õppetöös. Töötubades saab näha Qomo interaktiivse tahvli kasutamist ja kuulda selgitusi küsitluspuldi kohta ning OnFiniti interaktiivse seadme kasutamist klassiõpetaja töös. Üks teema on Wii tahvel - kuidas 800 krooni eest valmistada interaktiivne tööpind.



Korraldajad paluvad osalejatel end kirja panna telefonil 445 3132. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles