Rauno Jokiniemi: Halud ja kartulikotid - kes siis veel?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Keskerakond sai Tallinnas halgude ja kartulikottidega hea tulemuse, aga kas hääletajatel oli lihtne otsustada häälteostu küsimuses? On täitsa selge, et Tallinna elanike olukord ei lähe paremaks, kui seal poliitikat ei muudeta.


Valimislubadustes tõsteti seal pensionitoetust ja mida iganes, aga kust võetakse raha? "Kes siis veel?" küsitakse tulevikus mitu korda?



Igatahes taheti ära segada kohalikud ja parlamendivalimised, aga kuidas need valimised puudutasid riigikogu valimisi? Mitte kuidagi, arvan mina.



Igal juhul oli Keskerakonna massiivne kampaania päris lihtne ja ega siin midagi keerulist vaja olnudki. Kartulikottidega oli lihtne hääli osta, samuti küttepuudega.



Sama oli töötuile bussides ja trammides abistajatöö pakkumisega, aga kui abistajaid on tõesti vaja, peaks neid olema tarvis pärast valimisigi.



"Kes siis veel" on teinud hea töö ja sellepärast ongi huvitav oodata Tallinnas tulemusi, mida need kotid ja halud inimestele tõid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles