Enamik vallavanemaid jääb ametisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Kuigi vastvalitud vallavolikogud tulevad istungile oma esimesi tähtsaid otsuseid tegema alles järgmisel nädalal, on paljudes Pärnumaa omavalitsustes valimistulemuste põhjal teada, et ametisse jääb senine vallavanem.


Vallavanemana kavatsevad jätkata Pärnumaal valijatelt suurima häältearvu (783 häält) korjanud Kuno Erkmann (pildil), kes Paikuse valda on järjest juhtinud 1993. aastast. Peale tema jätkavad ilmselt Halinga vallavanem Ülle Vapper, Koonga vallavanem Andres Hirvela, Lavassaare vallavanem Ene Täht, Varbla vallavanem Sivar Tõnisson, Saarde vallavanem Kalle Song, Sauga vallavanem Vello Tiidermann, Tõstamaa vallavanem Toomas Rõhu, Audru vallavanem Margus Joonas, Vändra alevivanem Toomas Sonts ja Are vallavanem Jaanus Männik.



Surju senine vallavanem Evi Kukk pole praegu kindel, kas ta on valmis veel ühe valimisperioodi vallavanema töökoormust enda peale võtma. Viimased seitse aastat Tori vallavanem Enda Link on lubanud ameti omal soovil maha panna ja uus vallavanem selgub avaliku konkursiga.



Ebamäärasem seis on volikogude juhtidega, mitmel pool ollakse hädas, leidmaks inimene, kes oleks valmis selle töö enda peale võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles