Piletimäng: pidutse ööklubis Str&!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Str&.
Ööklubi Str&. Foto: promo

Novembriski saab meeletult pidutseda eriilmelistel üritustel Pärnu ööklubis Str&.

Et lõbutsemine lihtsam oleks, loosivad vabaajaportaal 24tundi.ee ja Pärnu Postimees klubisse Str& välja taas 2x2 pääset, millega võib minna ükskõik millisele klubi üritusele!

Võitmiseks vastake õigesti alljärgnevale küsimusele.

Selle mängu küsimus: "Kui klubis Str& aitab õhtut sisustada mõni artist, kas siis kannab klubi Str& üritus nime Wild@Str& või Live@Str&?"

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 4. novembriks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil "Piletimäng", Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Võitjatega võtame ühendust, samuti teavitame võitjatest Pärnu Postimehes ja portaalis 24tundi.ee.

Eelmise mängu küsimuse "Kas etenduse "Ürgmees" muusikalise kujunduse autor on Chalice või Tommyboy?" õige vastus on Chalice. Kolmapäeval lähevad koos kaaslasega Pärnu kontserdimajja "Ürgmeest" vaatama Maimu Gramann, Urmas Sähka ja Anne-Liis Tamm. Piletid saab kätte Pärnu Postimehe toimetusest.

Internetis toimunud mängus võitsid kaks pääset laupäevaks Pärnu kuursaalis toimuvale 24tundi.ee halloween'i peole, kus astub lavale Tanel Padar & The Sun, Vallo Õunapuu, Olga Toome ja Kristel Tolmik. Võitjaid ootab toimetuses plaatki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles