Mikk Seger peab vangi minema 23. novembril

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Seger.
Mikk Seger. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu maakohus kohustas kolm meest purjuspäi surnuks sõitnud Mikk Segerit minema Tartu vanglasse karistust kandma 23. novembril.


Pärast Tartu vanglasse minekut otsustab vangla täitmisplaani kohaselt, kus ja millises vanglas Seger (24) karistust kandma asub, ütles Pärnu maakohtu pressiesindaja Elo Kirsipuu ERRi uudisteportaalile.



19. oktoobril jättis riigikohus muutmata Segerile ränga liiklusõnnetuse põhjustamise eest määratud seitsme aasta ja kuue kuu pikkuse vanglakaristuse. Et Seger viibis eeluurimise ajal kuus kuud vahi all, arvestatakse see osa tema karistusest maha.



Süüdistuse järgi kihutas 2,34promillises alkoholijoobes Seger 2006. aasta 13. augustil Hondaga Pärnu poolt Rakvere suunas ja põrkas Vändra lähedal kokku kõrvalteelt peateele sõitnud Chrysler Visioniga.



Chrysleris olnud 17aastane Tauri, 22aastane Siim ja 24aastane Raino hukkusid. Vigastada sai Segeri autos olnud kaassõitja.



Seger jäi purjuspäi autoroolis politseile vahele ka 2005. aasta 11. detsembril kell 23.30 Tartus Väike-Tähe tänaval ning 2006. aasta 13. augustil kell 21.29 Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 47,6. kilomeetril Kalmaru küla ristmikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles