Linnavalitsus kehtestas spordihalli üürimäärad

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordikooli kodu Pärnu spordihall.
Pärnu spordikooli kodu Pärnu spordihall. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus kehtestas uue spordihalli ruumide kasutamise tasumäärad, vabastades linna lasteasutused, noorte saavutusspordi ning linna korv- ja võrkpalli esindusvõistkonnad tasu maksmisest.


Pallisaali ühe väljaku kasutamise tund maksab ennelõunal 180 ja õhtupoolikul 350 krooni. Hind muutub pärast kella 14.



Aeroobikasaali kasutamine maksab ennelõunal 100 ja pärast seda 160, võitluskunstide poole väljaku kasutamine 100 ja 160 krooni. Kui võitluskunstide saali kasutatakse võistluseks, maksab see 275, võistluse ettevalmistus ja järelkoristus 100 krooni tund.



Pallisaali võistlusteks ja üritusteks kasutamine maksab sõltuvalt ruumi suurusest 500-3000 krooni, konverentsisaali kasutamine 100 ja nõupidamiste ruumi kasutamine 50 krooni tund. Saun maksab 100 või 200 krooni tund.



Pärnu linna spordiliitu kuuluvatele klubidele kehtib poole madalam hind. Linna eelarvest finantseeritavate koolieelsete lasteasutuste, põhikoolide ja gümnaasiumide õppetööks ja üritusteks ruumide üürimine on tasuta. Samuti saab ruume tasuta kasutada noorte saavutusspordi (spordiliidu nimekirjade alusel) ning linna korv- ja võrkpalli esindusvõistkondade treeninguteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles