Jooksuga Pärnust Tallinna

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rünno Ruulile meeldib nii väga joosta, kui rõhutada värvidega oma välimust.
Rünno Ruulile meeldib nii väga joosta, kui rõhutada värvidega oma välimust. Foto: Erakogu

Tuleval pühapäeval, 22. septembril jooksevad Pärnust pärit ultrajooksja Rünno Ruul ja tänavuse võidupüha maratoni võitja Indrek Ilumäe sügise alguse puhul Rüütli platsilt Tallinna Vabaduse väljakule ning kaasa jooksma on oodatud kõik ülejäänudki huvilised.

Jooksuvõistlustel värvikirevate soengute ja riietega konkurentidest eristuva Ruuli sõnade kohaselt on ettevõtmisel teinegi eesmärk. Nimelt on Ruul võistlenud siiani Roosa Mehikese jooksuklubi nime all ja Pärnu-Tallinna jooksuga kavatseb ta oma jooksuklubi nimetada ümber NEON Runners Clubiks.

“Vana nimi tundus kuidagi liiga ühe isiku kohane, mitte piisavalt üldine,” põhjendas Ruul. “Loodan klubi registreerida MTÜna ja juba praegu on selle nime all võistelnud teisigi jooksjaid. Pealegi on roosa ainult üks värv, aga mina ja teisedki kannavad palju enam värve, sest tahame tuua inimeste ellu palju rohkem ja just erksaid värve! Neoonvärvid on ju ilusamad ja erksamad ning meile need meeldivad.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles