Võrkpallihooaeg kogub tuure

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordikooli kodu Pärnu spordihall.
Pärnu spordikooli kodu Pärnu spordihall. Foto: Ants Liigus

Pärnu VK meeskond kohtub Schenkeri liiga raames homme koduhallis Riia Lase palluritega. Ühisliigat neljapäeval Võrus 3:0 võiduga alustanud lätlased on tabelis koos TTÜ meeskonnaga teised-kolmandad kolm mängu pidanud Tallinna Selveri järel ja ühe mängu mänginud pärnakate ees.


Schenkeri liiga uudisteks on, et TTÜ loobus mullu Tartu Pere Leivas mänginud brasiillase Eduardo Nunesi palkamisest, Selver aga kutsub taas Eestisse varem nii Pärnu kui Tartu särgis mänginud lätlase Austris Stalsi.



Pärnu meeskonna järgmine mäng homse järel on 21. novembril mulluse kirstunaela Võruga viimase väljakul. 22. novembril võõrustatakse eeldatavalt mitte eriti tugevat Daugavpilsi, 28. novembril ootab Pärnu publikut maiuspala Tartu Pere Leiva ja Pärnu VK mängu näol.



Naiste Salestari meistriliigas püsib Pärnu VK enne homset mängu TLÜga teisel kohal, järgmise mängu peavad pärnulannad 21. novembril Viljandis kohaliku naiskonnaga.



Hea uudis tuli võrkpallisõpradele Prantsusmaalt, kus Raimo Pajusalu koduklubi Rennes Volley võitis 1100 pealtvaataja ees 3:0 Ajaccio GFCO ja tõusis riigi meistrivõistluste tabelis teiseks. Pajusalu panuseks jäi neli resultatiivset rünnakut ja kolm blokki. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles