Vargad puistasid taas autosid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Pärnu politseile on esitatud neli avaldust teadetega, et on varastatud autode küljest autoosi ja autodest mitmesuguseid esemeid, lisaks varastati Pärnus hoovist jalgratas.


Eile öösel kella 1-10 on Kilingi-Nõmmes Aia tänaval sõiduautolt Volvo V70 varastatud neli velge koos rehvidega. Kahju on avaldaja hinnangul 36 600 krooni, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.



Ööl vastu pühapäeva oli sisse tungituds Vändra alevis Spordi tänaval lukustamata sõiduautosse Citröen Berlingo, kust oli varastatud mobiiltelefon Nokia 2700 Classic ning dokumendid.



Ajavahemikul eelmise nädala teisipäevast reedeni Pärnus Oja tänaval sõiduautolt Mercedes Benz varastatud peeglid ning eelmisel nädalal vahemikul teiseipäeva õhtust kolmapäeva õhtuni on Mai tänaval sõiduautolt BMW 728i varastatud küljepeegliklaasid.



Ajavahemikul reede õhtul kella 23.20 kuni laupäeval kell 00.20 on Pärnus Pronksi tänaval hoovist varastatud lukustamata jalgratas Trek 4500.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles