Ettevaatust, Paides tegutseb nutikas pettur

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Paides tegutseb pettur, kes esineb Cargobusi töötajana ja toob firmadesse kuni tuhande krooni väärtuses «tehnikat», mille eest tuleb kohe sularahas tasuda.

Paides asuva 3TEIST kaupluse müüja selgitas, et poodi tuli täna keskmist kasvu eesti keelt kõnelev mees, kes selgitas, et tõi ülemusele ühe tehnilise vidina, mis oli kilekotti pakitud. Lisaks selle andis pettur müüjale Carbobusi visiitkaarti, ja arve 985 kroonile.

Mees selgitas, et kõik on ülemusega kokku lepitud ja palus müüjal ühele dokumendile alla kirjutada, et see on kauba kätte saanud.
Müüja tunnistas, et mees esines nii veenvalt, et tal ei tekkinud mingit kahtlust, andis allkirja ja maksis seejärel nõutud summa.

Kaupluse 3TEIST omanik Ain Lepasepp ütles, et teatas juhtunust politseisse, kus sai teada, et sama petuskeemi ohvriks on langenud veel kolm inimest. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles