Pärnu jõulukuusk kasvab Vaskräämal

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta jõulukuusk Pärnu keskväljakul.
Eelmise aasta jõulukuusk Pärnu keskväljakul. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linna ehtimisel jõulukaunistustega kasutatakse kombinatsioone punastest ning valgetest tuledest. Selle aasta jõulukuusk, mis Pärnu linna kaunistab, tuuakse Vaskräämalt.


Esimesed valgusketid on üles pandud suurema liiklusega tänavate ääres olevatele puudele: Riia maanteel, Tallinna maanteel, Haapsalu maanteel ning Jannseni tänaval.



Linna ehtimisel tervikuna kasutatakse käesoleval talvel kombinatsioone punastest ja valgetest tuledest. Selle aasta eelarves on linna jõulukaunistustele planeeritud 50 000 krooni, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja.



Jõulukuusk oli linnaaednik Kristiina Kupperi sõnutsi juba varem valmis vaadatud kolmes kohas Pärnumaal: Audrus, Tihemetsas ja Vaskräämal. Tiheduse, pikkuse ja muude näitajate poolest sobib Pärnu Keskväljakule kõige paremini Vaskrääma erametsast valitud kuusk.



Kuusk, selle toomine ja hiljem mahavõtmine läheb linnale maksma 41 300 krooni.



Jõulutuled kuusel süüdatakse esimesel advendil, 29. novembril kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles