Piiroja koduklubi võib tõusta tagasi meistriliigasse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja
Raio Piiroja Foto: Toomas Huik
Eesti jalgpallikoondise liikme Raio Piiroja koduklubi Fredrikstad võib tõusta tagasi Norra meistriliigasse. Tee tagasi kõrgemasse seltskonda võib rajada teiste meeskondade finantsprobleemid.

«Kui raskustes olevad klubid vajalikke kriteeriumeid ei täida, siis antakse nende koht teistele. Seega mingi teoreetiline võimalus on Fredrikstadil olemas,» sõnas Piiroja. «Tavaliselt sellistes olukordades siiski leitakse jätkamiseks vajalikke vahendeid.»

Samas tunnistas kaitsemängija, et ka Fredrikstadil on probleeme, kuid meistriliigasse tõusmise korral laheneksid need tõenäoliselt kiiresti.

Vaatamata väikesele võimalusele, et Fredrikstad võib tagasi kõrgemasse seltskonda tõusta, soovib eestlane siiski endale uue klubi leida. «Plaan on ikka edasi liikuda. Samas teeks Fredrikstadi uuesti kõrgliigasse tõusmine minu olukorra lihtsamaks, kuna siis oleks tugev tagala olemas,» rääkis Piiroja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles