Laura esitleb uut albumit “Ultra”

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Põldvere.
Laura Põldvere. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Sellest nädalast saabus müügile Laura Põldvere uus album "Ultra", mille esitlused toimuvad sel ja järgmisel nädalavahetusel Tartus, Pärnus ja Tallinnas.


"Ultra" on Laura teine stuudioalbum, mille ettevalmistamine ja salvestamine kestis pea kaks aastat.

"Minu õpingute tõttu Ameerikas ja Saksamaal on plaadi ettevalmistamine olnud küllaltki pikk protsess, kuid on olnud aega lood enda jaoks rahulikult selgeks mõtelda ja muusika tegemist tõeliselt nautida - seda on ilmselt lõpptulemuses tunda," rääkis Laura Põldvere.

Laulja kinnitusel iseloomustab plaati tulevikuvisioon ja muusikaga on palju eksperimenteeritud.

""Ultra" on tunduvalt elektroonilisem kui eelmine album ja mulle tundub, et ka Sven lubas endale vabamad käed elementidega improviseerides," rääkis Laura. "Tulemus sai värske ja meile mõlemale südamelähedane, tahtsime teha midagi keskmisest popmuusikast uuenduslikumat."

Plaadi kõik lood on kirjutanud ja produtseerinud Sven Lõhmus. Albumi väljaandja on Moonwalk.

"Ultra" plaadiesitlused toimuvad Laura klubituuril reedel, 11. detsembril Tartu klubis Tallinn, laupäeval, 12. detsembril Pärnu klubis Sugar ja laupäeval, 19. detsembril Tallinna klubis Hollywood.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles