Maateaduses võidutsevad Vändra ja Kilingi-Nõmme

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga. Foto: Ants Liigus

Geograafiaolümpiaadi piirkonnavoorust võttis osa 70 õpilast Pärnu maakonna 16 koolist, tavakohaselt võidutsesid Vändra ja Kilingi-Nõmme gümnaasium.


“Tegijad on suured koolid, kust olümpiaadile saatmiseks on õpilasi valida,” mainis maavalitsuse haridusjuht Hede Martšenkov. Lisades, et teadmisteproovile registreerus paarkümmend õpilast rohkem, kuid külmetushaiguste perioodil jäid nad tulemata võistluskohta, Pärnumaa kutsehariduskeskuse Pargi tänava õppehoonesse.



Tulemused maakoolide 7.-12. klassini on maavalitsuse andmetel järgmised: 7. klass: 1. Siim Oselein, Vändra gümnaasium, õpetaja Riina Sikkal; 2. Helen Roostma, Kilingi-Nõmme gümnaasium, õpetaja Elli Altin; 3. Marten Kose, Häädemeeste keskkool, õpetaja Ülle Valgi.



8. klass: 1. Kristo Pihlak, Vändra gümnaasium, õpetaja Riina Sikkal; 2. Kairi Janson, Tootsi põhikool, õpetaja Urve Hillep; 3. Tõnis Lepik, Paikuse põhikool, õpetaja Sirle Varkentin.



9. klass: 1. Laura Lilleste ja 2. Rando Tõnisson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, õpetaja Elli Altin; 3. Taavi Murel, Pärnu-Jaagupi gümnaasium, õpetaja Daisy Kärner.



10. klass: 1. Kadri Meriste ja 2. Ott Eerik Pärtel Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, õpetaja Elli Altin; 3. Kadi Leppikson, Häädemeeste keskkool, õpetaja Ülle Valgi.



11. klass: 1. Adam Erki Enok, Vändra gümnaasium, õpetaja Riina Sikkal; 2. ja 3. Mihkel Vinogradov ja Siiri Rist Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, õpetaja Elli Altin.



12. klass: 1. Hanna Laius, Vändra gümnaasium, õpetaja Riina Sikkal; 2. Kristjan Pahk ja 3. Marek Kartau Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, õpetaja Elli Altin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles