Keskpäeval levivad isuäratavad lõhnad

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koonga mõisa tiivas on tööpäeviti avatud söökla, nädalavahetustel töötab samas baar, toidu- ja meelelahutuskoha mööbli on ruumi sobitanud kunagine Soontagana kolhoos.
Koonga mõisa tiivas on tööpäeviti avatud söökla, nädalavahetustel töötab samas baar, toidu- ja meelelahutuskoha mööbli on ruumi sobitanud kunagine Soontagana kolhoos. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Koonga häärberi tiivas on majandiajast söögikoht, mille sisekujundust on värskendatud, kuid mööbel jäänud samaks. Keskpäeval hakkavad söögikohast levima isuäratavad lõhnad, toiduvalik pakub seljankat, seaðnitslit, hakk-kotletti ja guljaðði ning pannkooke.


Viiendat aastat jälle järjepidevalt avatud söökla-baari ja väikese toidupoe eest hoolitseb OÜ Ehar, mida juhatab Aime Heinmets.



"Valla omad käivad söömas, töömehed, kes ümbruskonnas on, eile esimest päeva tulid ehitusmehed, kes panevad Pikavere palvemajale katust," räägib toidukoha perenaine ja palub vabandust jutu poolelijäämise pärast, et kiiresti veel silm köögile peale visata.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles