Pärnu Postimees rikkus head ajakirjandustava

David Vseviov
, Pressinõukogu aseesimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees

Pressinõukogu arutas Raul Sarandi kaebust Pärnu Postimehes ilmunud artikli „Raul Sarandi jääb riiulifirmat juhtima“ peale ja otsustas, et leht rikkus head ajakirjandustava.

Artikkel räägib sellest, et Pärnu linnavalitsus otsustas OÜ Pärnu Haldusteenused likvideerida ja luua selle asemel linnaasutuse. Osaühingut juhib Raul Sarandi, kes esitas märtsi lõpus lahkumisavalduse, sest firma töömehed lükkasid märtsiküüditamise mälestusürituse järel veel põlevad küünlad kokku ja viskasid autokasti. Pärnu linnavolikogu lõi maikuus uue linnaasutuse Pärnu Haldusteenused, kuid osaühingu likvideerimiseks ei saanud koalitsioon hääli kokku.

Raul Sarandi märkis pressinõukogule esitatud kaebuses, et peale lahkumisavalduse esitamist jäeti ta omaniku tahtel kuni kolmeks kuuks ametisse. Kaebaja hinnangul on artikli pealkiri eksitav, sest linnavolikogu ei tegutsenud sihiteadlikult, kui jättis osaühingu likvideerimata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles